segmenti naslovna

Foss daje rješenja za testiranja parametara:

-masti, proteini, laktoza, ukupna suha tvar, bezmasna suha tvar, kazein, urea, gustoća, točka ledišta, saharoza, fruktoza, glukoza, ukupni šećeri, laktična kiselina, limunska kiselina, slobodne masne kiseline, zasićene i nezasićene masne kiseline, soli, vlaga i screening za mlijeko sa nečistoćama

-FTIR (Fourier Transform Infrared) tehnologija

-rezultati multiplih parametara za 30 sekundi

MilkoScan Mars-za manje proizvođače mlijeka, idealan instrument za mlijeko i sirutku

MilkoScan FT1-brzi i točni analizator koji daje brze rezultate za sirovo mlijeko, intermedijere i finalne proizvode. Analizira brojne parametre koji uključuju mast, protein, ukupnu suhu tvar i nečistoće. Idealan instrument za mlijeko, vrhnje i jogurt.

MilkoScan FT2-idealan instrument za mlijeko, vrhnje, sirutku, koncentrirano mlijeko, jogurt, deserte i sladoled

ProcesScan-in-line analizator

FoodScan-točne i brze analize širokog spektra krutih i polukrutih mliječnih proizvoda sa minimalnim ili bez pripreme uzoraka. Korištenje ANN kalibracija. Idealan instrument za sir, maslac i jogurt.

InfraXact-jednostavan instrument za svakodnevno korištenje u mliječnoj tvornici. Idealan instrument za mlijeko u prahu i sladoled.

ProFoss-in-line analizator koji analizira nekoliko parametara kao što su vlaga, suha tvar i mast u suhim proizvodima.Jednostavan za instaliranje direktno u liniju proizvodnje. Idealan instrument za maslac, MPC/WPC, mlijeko u prahu i sir